house glitch

Moderators: Game Moderators, Super Moderators

house glitch

Postby Quark » Wed Nov 11, 2009 2:45 pm

I recently finished my stage 5 house.
I was considering whether to build the next one and when to look at the construction site, but the option is missing information
it does not show how many units are needed, or what the next dwelling would be.

It looks like I could chose to start it, but I'm not ready yet, just reporting that something is wrong
Image
Baal - age 1
Elvis and Baal - age 4
Elvira - age 5
Baal, Quark and Orlin - age 6
User avatar
Quark
Shy neighbour
 
Posts: 157
Joined: Sat Aug 15, 2009 5:41 am
Game Age: 6-Western
Clan: Friend to All

Re: house glitch

Postby Chris@home » Wed Nov 11, 2009 4:16 pm

Quark wrote:I recently finished my stage 5 house.
I was considering whether to build the next one and when to look at the construction site, but the option is missing information
it does not show how many units are needed, or what the next dwelling would be.

It looks like I could chose to start it, but I'm not ready yet, just reporting that something is wrong
Image


Fixed, thanks for letting us know!
Chris@home
Addicted to Waffles
 
Posts: 1709
Joined: Sun Jul 16, 2006 11:03 am
Clan: Arkansniffs


Return to Age 4 Bugs Archive

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron